• Danmarks største og flotteste fyrværkerishows
  • Dansk designet kvalitetsfyrværkeri
  • Dansk importør uden mellemmænd

Brian Lang Petersen

Direktør 

T: 20616538 M: dpa@mail.dk 

 

Som 21 årig startede Brian med at sælge fyrværkeri, ud af en papkasse til venner og familie. Med en baggrund som automekaniker og lokomotivfører, er det hans passion for fyrværkeri, der har drevet ham størstedelen af livet. Det var også hans garage, som, i starten, var Dansk Pyro Arts base. 

Dem der kender Brian privat, siger at han er en mand med mange talenter. Både når det gælder nytænkning af idéer for firmaet, men også måden vi bruger produkterne på - de afskydningsbænke som firmaet bruger, er nemlig hjemmelavede. 

 

Passionen for fyrværkeri er ikke kun forbeholdt firmaets fire rammer. Som bestyrelsesmedlem af den Danske Fyrværkeri Brancheforening, har Brian altid været hjælpsom over sine kolleger, med både viden og tjenester.

 

Du kan læse mere om Brancheforeningen her:

Ud over at være ildsjælen bag DPA-Firework, kan hans passion tildeles noget af æren for, at firmaet stadig står den dag i dag, på trods af konkursen i 2022. 


Brian er firmaets ældste chef fyrværker og har siden 2013 givet raket-stafetten videre til Andreas, som nu også er chef fyrværker. Brian laver stadig shows, men Andreas har hovedansvaret og Brian er til dagligt leder af driften, medarbejderne og de frivillige.


 

Andreas Christensen

Cheffyrvæker

T: 22634539

 

Andreas kom til i 2012 og var en af de mange frivillige i firmaet. I takt med at raket-hobbyen tog mere og mere fart, fik hans indsats mere professionel karakter. Det resulterede i, at han i 2013 kunne kalde sig for udlært festfyrværker.

 

Det er en uddannelse godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og du kan læse mere om hvordan du selv bliver festfyrværker her:

 

Han har siden specialiseret sig i musik fyrværkeri. Hans første store show med musik var på Vordingborg Festuge i 2016. Da vi igen deltog i Danmarksmesterskabet i festfyrværker, under Silkeborg Ildfestregatta i 2014, var han cheffyrværker. Dette show, hvor han brillerede med et overdådigt show resulterede i, at vi igen kom på vinderpodiet

 

Det er i dag Andreas der står for koordinering af shows og ligeledes sørger for udvikling og afvikling af events.


 

Jørgen R. Sønksen

Sælger

T: 41628813 M: Direkte mail

 

Jørgen trækker smilende på skuldrene, når man spørger, hvornår han startede med at sælge krudt. Men det er ikke helt forkert, når vi fortæller at han har mindst 45 år på bagen og derfor har en solid sælger baggrund.

 

Siden 2009 har han været partner i firmaet og er en af bidragsyderne til at vi har så mange tilfredse kunder.

 

Både kunder, som forhandler nytårskrudt til danskerne, men også store og små firmaer, samt private som vender tilbage, for at booke shows af DPA-Fireworks. 

 

Idag er Jørgen ansvarlig for salg til forhandlere som sælger vores produktlinje “Dragon Fireworks”. Det kan du se meget mere om på vores produktside her.