Hos DPA Fireworks har vi i mange år rejst verden rundt, for at finde det helt rigtige fyrværkeri til vores festfyrværkeri og nytårsfyrværkeri

 

Vores samarbejdspartnere er i dag fabrikker i Spanien, Tyskland og Kina, hvorfra vi er stolte af at kunne kalde os importører af de bedste produkter.

I vores valg om samarbejdspartnere, har vi lagt vægt på, at vores fyrværkeri bliver ansvarligt produceret under gode forhold og sikre rammer. Vi har bevidst valgt fabrikker som ikke benytter sig af børnearbejde.

 

Disse bevidste valg om gode arbejdsforhold gør en gang imellem, at vi bliver pressede på tiden. Når arbejdet nedlægges på fabrikken, fordi vejret i regionen bliver for varmt, forsinkes produktionen og samtidigt forsendelsen til Danmark. Det er for at sikre gode forhold for medarbejderne samt mindske brandfaren.

Vores samarbejdspartnere på fabrikkerne sørger for at teste varerne, med det der hedder batch test, inden de sendes af sted. Når varerne kommer til Danmark, afholder vi selv prøveafskydninger for at lave kvalitetskontrol. Det gør vi for at sikre, at der ikke er sket noget undervejs i fragten over vand og til lands. Vi bruger samtidig en stor del af nytårsfyrværkeriet i vores 50-80 shows årligt, så vi selv løbende står med produkterne i hånden.

Denne fokus på kvalitet og sikkerhed har medført, at vi i dag leverer noget af det mest sikre og samtidig det flotteste fyrværkeri i Danmark.

Som et synligt bevis på det blev vi Danmarksmester i festfyrværkeri i august 2011.

 

Vi besøger selv vores samarbejdsfabrikker 1-2 gange årligt.