Frivillige

 

Når man står og kigger op på den smukke nattehimmel, med lyden af forundring, raketter og glitrende luftbomber, kan man nemt glemme alt det arbejde, der ligger bag synsvinklen.

Der ligger et stort arbejde, før der trykkes på affyringsknappen. Og dette store arbejde ville ikke være muligt, hvis ikke vi havde så mange passionerede frivillige. Frivillige, som stiller op i al slags vejr og giver den maks gas.

 

Det er nemlig noget, der kendetegner vores team, som består af mange personligheder i alle aldre. Teamet bygger på venskab, loyalitet og gensidig respekt. Selvom det vi laver, til tider er fysisk hårdt og (bogstaveligt talt) beskidt, har vi det sjovt.

Har du også en indre ild, der elsker at skabe uforglemmelige øjeblikke og stjerner på himlen, så tøv ikke.

Vi har ofte brug for flere:

  • Chauffører (med farligt gods-bevis)

  • Personer, der har mod på:

    • Vareopfyldning og tømning af containere

    • Opstilling og oprydning efter shows

    • Håndtering og klargøring af fyrværkeri inden shows (kan bruges som en del af uddannelsen som fyrværker)

    • At bidrage med højt humør i al slags vejr

 

Til gengæld bliver du en del af et team fyldt med krudtugler og så kommer du bag kulisserne og helt tæt på de anerkendte shows. Hvis du drømmer om at blive festfyrværker selv, får du også praktisk erfaring og oplæring.

Vi kan bruge folk over hele landet, men du skal være mindst 18 år for at være frivillig, da der er sikkerhedsregler vedrørende håndtering af fyrværkeri.

 

Derudover skal du være i god fysisk form, da der kan forekomme tunge løft undervejs. Husk, at dresscode er sort og vi udleverer leverer firma-trøjer, da affaldsstofferne fra krudtet kan være svære at få af tøjet. Hvis du vælger de hvide sneakers, er det på eget ansvar 😉

Lyder det som noget for dig, så kontakt Brian og tag en snak.